Dansk Melodi Grand Prix, Turné och EP in the making…

AlbinEP, Musik, Wallmans, Wallmans On Tour

Sitter i lobbyn och jobbar. Har en extra dag här i Sthlm eftersom jag giggade på Waterfront igår och spelar i Nyköping imorgon. Är det nåt jag lärt mig de sista åren är det att jobba på resande fot. Fakturerar, mailar, flyttar pengar, räknar ut traktamente osv. Allt det tråkiga som man kan göra var som helst och som egentligen inte kräver så mycket hjärnverksamhet. Sitter dessutom och funderar på låtordning till min kommande EP. Folk kanske mest använder ”shuffle”-funktionen på Spotify men det känns ändå viktigt att hitta rätt ordning på låtarna.

Jag hade bestämt en ordning som kändes bra men så bytte jag en av låtarna mot en ny som jag skrev tillsammans med Sam Brooker och Christoffer Stjerne på DPA:s Nashville Camp och helt plötsligt fick jag börja från scratch:)

Såg dessutom precis att SONY fixat så att min gamla DMGP-låt ”Beautiful To Me” fått mitt nya artistnamn så den dyker upp tillsammans med mina nya låtar på t ex Spotify. Känns kul! Är grymt fortfarande grymt stolt och glad för att jag fick möjlighet att sjunga den. Har du inte hört den, klicka på den och lyssna vet ja:)

img_2779