Gör en förändring! (eller; Min tjej är coolare än din…)

AlbinMental styrketräning, Musik, Träning


GÖR EN FÖRÄNDRING
Ingen annan kommer, eller KAN, göra det åt dig.

”If you can divorce the story of your limitation and marry the truth of your unlimited capacity then the game changes…”  (Tony Robbins )

En lång mening med ett enkelt budskap: Om du kan släppa alla begränsningar som du sätter på dig själv, alla ”jag kan inte…” ”jag har försökt allt…” osv. så kan du åstadkomma praktiskt taget vad som helst.

Nån som verkligen har gjort det, brutit sig fri från sina gamla föreställningar och egna ”sanningar” om vem hon är, är min tjej. Maria Lucia. I sin bok, se den HÄR, som hon skrivit tillsammans med PT Frida Hallqvist berättar hon just om detta.

Resan från lite överviktig och utan kunskap om motion eller mat till att debutera som författare och strax stå halvt avklädd som Roxie Hart i Chicago på Det Ny Teater i Köpenhamn. Hur hon tagit kontroll över sitt liv och insett att det bara är man själv som kan göra förändringen. Fascinerande och framförallt INSPIRERANDE läsning.

I boken finns dessutom ett 12-veckors träningsprogram och kostplan med recept på GOD nyttig mat. (Å jag vet för jag har ätit mig igenom den:)) Det finns dessutom en kod till Fridas online-universum så du kan logga in och se hur alla övningar ska utföras.

KÖP BOKEN HÄR, den är på danska men som alla vet är det ju mycket lättare att läsa än att förstå när dom pratar;)

(Skulle du ha några språkliga frågor är det dessutom bara att skriva till mig, jag är gärna din personliga tolk:):)

-aL