Winter is coming och jag flyger norrut. 

AlbinTankar, Wallmans On Tour

Så var det höst, vintern står och knackar på dörren och jag går snart igen in i en period med många dagar on the road, eller snarare i luften. Just nu sitter jag på ett plan mot Sundsvall och dricker dagens tredje kopp kaffe. Den första intog jag på Kastrup i SAS Gold Lounge, den andra i Loungen på Arlanda (terminal 4, så det var verkligen inte så glassigt, trevligt sällskap dock) och nu sitter jag alltså här i  en ATR 72-600 med Michael Bublés nya platta i lurarna. Det är den vanliga blandningen av feelgood-radio-pop och ett par standards. Det är dock ett spår på skivan som träffar som en kastyxa i ryggen när jag sitter här och susar fram högt ovan molnen. God Only Knows. Japp, det är en cover på mina gamla favoriter Beach Boys odödliga klassiker och just idag får den mig att känna, eller kanske snarare påminner den mig om, den djupa tacksamhet jag känner över mitt liv och att jag, trots att jag tycker det är grymt kul att va ute och spela, alltid längtar hem till mitt hjärta.